4Daagse

Gepubliceerd op 26 juni 2018

Rode Kruis Wijchen zoekt nog vrijwilligers voor Blarenpoli Vierdaagse

Rode Kruis Wijchen meldt: “Regelmatig wordt een beroep gedaan op eerstehulpverleners van het Nederlandse Rode Kruis, EHBO-verenigingen en andere organisaties voor de begeleiding van grootschalige publieksevenementen. Met name bij grote wandelevenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse wordt dankbaar gebruikgemaakt van de kennis van onze organisatie en die van onze collega’s.

In dit kader geven onze vrijwilligers samen met de hulpverleners van de EHBO vereniging Wijchen, de EHBO vereniging Beuningen-Weurt en de Rode Kruisafdeling Midden Maas en Waal al enige jaren invulling aan de Blarenpoli in Wijchen. In de Blarenpoli proberen we op een verantwoorde manier het ongemak op te heffen die blaren de getroffen wandeleaars bezorgen zodat zij hun wandeltocht zonder verdere problemen kunnen vervolgen. Alle blaarbehandelaars zijn in het bezit van een EHBO diploma met de aantekening wandelletsel. Voor bijzondere handelingen / beoordelingen worden zij geassisteerd door gediplomeerde verpleegkundige en/of een arts.

We zijn nog op zoek zijn naar extra vrijwilligers (eventueel kan de EHBO-opleiding en/of aantekening wandelletsel kan bij ons gevolgd worden). Heb je intresse meld je dan aan op blarenpoli@rodekruiswijchen.nl.”

  Blarenpoli tijdens Nijmeegse Vierdaagse 2018
Zoals voorgaande jaren zal ook dit jaar weer een Blarenpoli ingericht worden in het Koetshuis in Wijchen. Gecertificeerde hulpverleners van het Rode Kruis Afdeling Wijchen staan deze dagen klaar om de wandelaars voor de volgende dag weer goed op weg te helpen. Een bezoek aan de blarenpoli is gratis.

Locatie: Kasteellaan 9 Wijchen

Openingstijden blarenpoli 2018:
Maandag 16 juli van 16.00 uur tot 22.00 uur (preventief plakken)
Dinsdag 17 juli van 16.00 uur tot 22.00 uur
Woensdag 18 juli van 07.00 uur tot 13.00 uur en van 16.00 uur tot 22.00 uur
Donderdag 19 juli van 16.00 uur tot 22.00 uur
Vrijdag 20 juli is de blarenpoli gesloten

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners