Sport

Gepubliceerd op 13 juni 2018

0

Plezier in Sport gaat gekke sportuitdagingen aan!

  Koen Reijers is 22 jaar en is sportinstructeur en organisator van evenementen; zijn partner Sjors Janssen Steenberg is 30 jaar en doet hetzelfde werk in dienst van Koen. Het Batenburgse bedrijf Plezier in Sport heeft nu echter iets unieks bedacht! De beide ondernemers zijn er trots op.

  Koen en Sjors: “We gaan elke maand een uitdaging aan. Die uitdagingen heten ‘Crazy Activities’. De uitdaging is gericht op sport. We gaan voor extreme uitdagingen waarvan je denkt: zou dit haalbaar zijn of niet? Hiermee willen we laten zien dat je als persoon meer kunt dan je denkt!”

  Waar moeten we hierbij aan denken? “Zo hebben we samen onze eerste uitdaging al gedaan. We hebben de Elfstedentocht ongetraind gefietst, 235 km! Zie hier het resultaat.”

Jullie zijn degene die de uitdagingen aan gaan. Blijft dat zo? “De eerste paar keren doen we het zelf, maar er zijn ook uitdagingen ingepland met andere personen. Dat mogen er in de toekomst meer worden, want hoe leuk is het om met een groep een extreme uitdaging aan te gaan!!”

  Crazy Activities zal halverwege elke maand een nieuwe uitdaging laten zien via Wijchensnieuws en natuurlijk haar eigen kanalen. Halverwege juli komt de volgende!

Meer info:
Facebook Crazy Activities
YouTubekanaal Crazy Activities
Instagramkanaal Crazy Activities

Dus: heb jij nog een idee voor een bizarre sportuitdaging? Mail dan naar teamcrazyactivities@gmail.com!

Tags: , , , , , ,
Back to Top ↑
  • Advertentie-banner
  • Partners