Goed doel

Gepubliceerd op 14 maart 2019

0

Oranje Fonds Collecte: helft van opbrengst voor úw vereniging of stichting

  Het Oranje Fonds stimuleert verenigingen en stichtingen, ook in Wijchen, om mee te doen aan de Oranje Fonds Collecte 2019: “Extra geld voor jullie vereniging of stichting? Doe mee! 50% van de opbrengst is voor jullie en 50% gaat naar sociale projecten in jullie provincie. Zo collecteren jullie ook voor een land waarin niemand er alleen voor hoeft te staan. Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen de Nederlandse taal kan leren en zonder honger naar school kan. Dat iedereen die hulp nodig heeft, hulp krijgt. En dat niemand eenzaam hoeft te zijn. Tijdens de Oranje Fonds Collecte van 11 t/m 15 juni 2019 doen we dat samen met uw organisatie. De helft van de opbrengst kunt u vrij besteden aan een eigen maatschappelijke doelstelling!

Claim vóór 1 april uw collectegebied
Bekijk allereerst welke collectegebieden bij u in de buurt nog beschikbaar zijn. Op onze kaart kunt u de collectegebieden opzoeken op basis van postcode of plaatsnaam. Als u graag een gebied wilt reserveren, wordt u meteen omgeleid naar Mijn Oranje Fonds om uw gegevens in te vullen.

Veelgestelde vragen
Lees het antwoord op onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact op met ons collecteteam via collecte@oranjefonds.nl of telefonisch via 0900-4488448. We staan graag voor u klaar. Lees meer

Online collecte
We introduceren naast de deurcollecte (11 t/m 15 juni 2019) ook de mogelijkheid om alleen online te collecteren. Een mooie mogelijkheid voor de vrijwilligers die liever iets anders willen doen dan collecteren én een uitgelezen kans om jullie opbrengst te verhogen. Ook kan er weer contactloos betaald worden aan de deur door middel van de iDeal QR-code.”

Tags: , , ,
Back to Top ↑  • Partners