Ondernemers

Gepubliceerd op 5 december 2017

0

Open Coffee sluit jaar traditioneel af

Open Coffee meldt ons: “Op 13 december sluiten we het jaar weer traditioneel af! Dat doen we niet alleen, maar samen met MKB Wijchen, VONK, Centrum Management Wijchen en Bedrijvenverenigingen Bijsterhuizen en Wijchen Oost! Hierbij willen je graag van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Natuurlijk is er volop ruimte om te netwerken en daar gaan we je zelfs bij helpen!

Breintraining

Wie herkent het niet: iemand stelt zich aan je voor, geeft je een hand en vertelt zijn naam. Twintig seconden later ben je tot je schaamte zijn naam alweer vergeten… Breintrainer Rick de Jong van BT Monkeys gaat ons helpen namen en gezichten beter te onthouden! Hij zorgt er onder andere voor dat je door breintraining bewuster in het leven staat. Dat je tijdens het kennismaken de schijnwerper op de naam houdt en niet op alle zaken daaromheen.

Leergeld 2stromenland

Dit jaar staat deze overkoepelende kersteditie in het teken van het goede doel Stichting Leergeld 2stromenland. Een regionale stichting die actief is in de gemeenten Beuningen, Wijchen, Druten en West Maas en Waal.

De stichting probeert te voorkomen dat kinderen van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouders weinig financiële middelen hebben, in een sociaal isolement terechtkomen. Zo kan de stichting zelf hulp bieden in de vorm van directe betaling aan bijvoorbeeld sportverenigingen, scouting, muziek- of dansscholen.

Behalve dat we de handen op elkaar willen krijgen voor deze stichting, willen we natuurlijk ook geld in het laatje brengen voor ze. Dat kan via een gift tijdens de December Coffee of via een cheque. Als je contact met ons opneemt dan verzorgen we namens jouw bedrijf een cheque met je logo. Alle kleine beetjes helpen om bij elkaar een mooi bedrag te kunnen aanbieden.

Nog goed om te weten: de stichting heeft een ANBI-status van de Belastingdienst!

Waar: Huiskamer van Wijchen in Theater ’t Mozaïek
Wanneer: Woensdag 13 december
Tijdstip: 9.00 – 12.00 uur
December Open Coffee wordt mede mogelijk gemaakt door:
Yoast en MKB Wijchen

Tags: , , , , , , , , ,
Back to Top ↑
  • Touwslagersbaan 2
  • Partners