Evenementen

Gepubliceerd op 18 juni 2018

0

Ook dit jaar weer een ‘Power Run’ in Wijchen voor mensen met een beperking

   Een rit met motor-trikes voor mensen met een beperking

“Een grote groep mensen kijkt hier al lange tijd vol ongeduld naar uit”, zegt Frans van den Berg, initiatiefnemer en grote motor achter stichting ‘The Power Run Wijchen’, en hij weet als geen ander dat dit evenement voorziet in een grote behoefte. “Niet alleen van onze doelgroep – mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking – maar ook van de vele vrijwilligers die meehelpen om van deze dag een succes te maken.” Dankzij de financiële steun van sponsors kan jaarlijks een gratis ‘rit door de regio’ worden aangeboden, op driewielige motoren (trikes) en enkele zijspanmotoren. Deze voertuigen hebben het voordeel dat de doelgroep veilig vervoerd kan worden. Iedereen geniet met volle teugen van de rit, en dat straalt ook af van de gezichten. Er wordt enthousiast gezwaaid naar mensen langs de route – en deze zwaaien ook altijd blij terug!

  Dit jaar vindt de ‘Power Run Wijchen’ plaats op zaterdag 7 juli a.s. Met Wijchen als startplaats en finish gaat een karavaan van ongeveer 25 motoren op pad door het gebied tussen Nijmegen en Den Bosch. Er is vergunning gevraagd om ook een rondje te maken door het centrum van Wijchen. De hele dag wordt er voor de deelnemers gezorgd voor eten en drinken, zowel rond lunchtijd als na afloop, aan het eind van de middag. Met feestelijke snacks en muziek wordt de dag dan gezellig afgesloten.

  Frans: “Start- en eindpunt van het dagprogramma is boerderij/camping/B&B “Bij de 3 linden”, Geitweg 4, in Alverna. Om 09:00 uur worden daar alle deelnemers ontvangen met koffie en taart. De start van de rit is om 11:00 uur. Onderweg wordt gepauzeerd voor de lunch. Om 15:30 uur is de karavaan naar verwachting weer terug in Wijchen met een rondje door het winkelcentrum, en arriveren we om 16:00 uur voor een hapje, drankje, muziek en gezelligheid bij de ‘3 Linden’.”

Om 18:00 uur geeft voorzitter Frans het slotsignaal voor wat ongetwijfeld weer een bijzondere en geslaagde happening is geweest. Voor nadere informatie: website www.ThePowerRun.nl

Tags: , , , , , ,
Back to Top ↑
  • Advertentie-banner
  • Partners