Ondernemers

Gepubliceerd op 8 juli 2016

Miranda Kooistra opent Yogastudio Namasté in Wijchen

Op 1 oktober 2016 wordt Yogastudio Namasté feestelijk geopend. Iedereen is dan ook welkom om van 12.00 tot 17.00 uur een kijkje te komen nemen in de studio en binnen te lopen voor meer informatie.
Yogastudio Namasté is gevestigd in het bedrijvencentrum ‘De kraanvogel’ aan de Zomertaling 131-3 in Wijchen,
De lessen die je bij yogastudio Namasté kunt volgen zijn: Poweryoga Flow, BodyBalance, en Yoga Balans en meditatie. Voor uitleg over deze lessen kijk op de website www.yogastudionamaste.nl.
“Yoga wordt steeds meer deel van ons dagelijks leven”, aldus Miranda Kooistra, die al 13 jaar lesgeeft in verschillende soorten sportlessen en die mensen begeleidt naar een gezondere leefstijl. Artsen raden yoga aan, topsporters doen aan yoga om hun spierkracht te optimaliseren en hun focus voor een wedstrijd te versterken en ook kinderen volgen steeds vaker een yogaklasje zodat zij zich beter kunnen ontspannen.

“De voordelen van yoga worden door steeds meer mensen ervaren en dat is een mooie ontwikkeling”, vindt Miranda Kooistra. “We ondervinden in ons dagelijks leven veel druk en stress en ook de prestatiedrang is nog steeds erg hoog. En dan heb ik het niet alleen over de mensen die een drukke baan hebben of een leidinggevende functie, maar ook over de vaders en moeders die elke dag alle ballen in de lucht proberen te houden naast en in hun gezin. Of de jongere generatie waar veel van verwacht wordt op scholen en opleidingen en die steeds jonger onder druk staan om te presteren en alleen maar met de toekomst bezig zijn. Of wanneer je niet lekker in je vel zit en voor een moeilijke beslissing staat. Het beoefenen van yoga kan op heel veel vlakken ondersteuning bieden. Yoga maakt niet alleen dat je fysiek sterker wordt, maar yoga zorgt er ook voor dat je dichter bij jezelf komt en opnieuw leert voelen en bewuster wordt van wat er werkelijk in je omgaat. Ik heb dit zelf ook zo ervaren, druk en stress waardoor ik op een dag niet meer kon functioneren. Yoga heeft mij weer gebracht waar ik wil zijn.” Het verhaal van Miranda Kooistra zelf kun je lezen op www.yogastudionamaste.nl

Ben jij ook benieuwd naar wat yoga voor jou kan betekenen? Vanaf heden is het al mogelijk jezelf voor € 2,- per les in te schrijven tijdens de open dagen van 2 t/m 16 oktober. Inschrijven kan op de website www.yogastudionamaste.nl via het online reserveringssysteem. Er zijn per les 15 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in! De opbrengsten van de open dagen gaan naar het Ouderenfonds!

www.yogastudionamaste.nl, Zomertaling 131-3 Wijchen

Tags: , , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners