Ondernemers

Gepubliceerd op 11 maart 2019

0

Met dit veranda-dak gaat een wereld voor u open!

  Met het gepatenteerde schuifdak van Gardendreams gaat er letterlijk een wereld voor u open en kunt u bij goede weersomstandigheden optimaal genieten van de zon en de frisse buitenlucht! 

Nu met 50% montagekorting!

Wanneer de weersomstandigheden iets minder gunstig zijn of wanneer u behoefte heeft aan beschutting, schuift u het dak eenvoudig gedeeltelijk of compleet dicht.

  Warmte onder uw veranda reguleren
Op hete zomerdagen kan de temperatuur onder een veranda oplopen, de warme lucht stijgt omhoog en blijft onder het veranda-dak hangen. Het gevolg is een onprettig benauwde ruimte.
Met het schuifdak is dit probleem verleden tijd; u laat eenvoudig de warme lucht ontsnappen en u kunt weer genieten van een heerlijk koele ruimte onder uw veranda.

Voor nieuwe en bestaande veranda’s!
Het schuifdak van Gardendreams is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande veranda’s en tuinkamers. Daarnaast is het ook mogelijk om het schuifdak ook te monteren op andere aluminium en houten constructies te plaatsen.
Zelfs montage op een aluminium veranda van een ander veranda-merk is in de meeste gevallen geen enkel probleem.

  Tot 31 maart 2019 profiteert u van acties bij aanschaf van alle Sunmaster zonweringen en Gardendreams verandasystemen! Bent u op zoek naar een veranda, glaswand, knikarmscherm, rolluiken of screens? Neem dan snel contact op: www.welgravenmontage.nl / 06-41389554.

  Tevens is Welgraven Montage dealer van Tuinmaximaal verandasystemen, glaswanden en zonwering. Deze zijn bij het Wijchense bedrijf het hele jaar door voordelig geprijsd en uit voorraad leverbaar!

Tags: , , , ,
Back to Top ↑  • Partners