Ondernemers

Gepubliceerd op 8 november 2018

0

Lunchroom/Restaurant Lekker in Wijchen bestaat 3 jaar!

  De gezellig lunchroom Lekker in Wijchen aan de Spoorstraat 9 viert op 10 november haar 3-jarig jubileum met 20% korting! De horecagelegenheid ontwikkelt zich steeds meer naar ook een restaurantfunctie.

  De jarige eigenaar Menno Linders vertelt: “In de afgelopen jaren zagen we de behoefte in onze gerechten tijdens de koopavonden op vrijdag groeien. Daarom hebben we besloten om ook steeds meer warme hoofdgerechten op de kaart te zetten, zoals 9 verschillende soorten schnitzels, de biefstuk en de sliptongetjes evenals diverse soepen. De reacties van onze bezoekers zijn echt prima en dus stellen ze deze aanpassing zeer op prijs!”

  Maar ook de lunchkaart is verfijnder geworden. Menno: “We werken met verse ingrediënten, dus versgebakken brood en overheerlijke zelfgemaakte én zelfbedachte salades. We bieden hierin 3 soorten ontbijt waarvan je tussen de €3,75 en €9,75 heerlijk kunt genieten!”

  Na 3 jaar Lekker in Wijchen is het dan ook tijd om dit jubileum samen met de gasten te vieren. “Op 10 november geven we 20% korting aan iedereen die ons gezellig komt bezoeken! We bieden ook nog eens 10% korting als iemand bij ons, en dus alléén op 10 november, een reservering plaatst voor later dit of volgend jaar!” Lekker in Wijchen: proficiat namens wijchensnieuws.nl!

  

www.lekkerinwijchen.nl

Tags: , , , , ,
Back to Top ↑
  • Advertentie-banner
  • Partners