Ondernemers

Gepubliceerd op 12 maart 2018

0

Kees van Gent Banden-Wielen wint VACO Award!

VACO, de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche, heeft vandaag voor het eerst de VACO-Awards voor onderscheidende bandenservicebedrijven uitgereikt. Dat gebeurde tijdens het VACO 80-jarig lustrum evenement in het Bomencentrum Nederland in Baarn.                              

Categorie Goed Werkgeverschap
De VACO-Award voor Goed Werkgeverschap ging naar Kees van Gent Banden-Wielen aan deKamerlingh Onnesstraat 9 in Wijchen. Persoonlijke aandacht voor en betrokkenheid bij alle leden van het team staan hoog in het vaandel bij dit bedrijf volgens het juryrapport. Het is een bedrijf waar hart voor de zaak en passie voor het vak centraal staan. Als een medewerker een jaar niet ziek is geweest, krijgt hij een cadeau. Elke week wordt er vers fruit aangeboden om gezond eten te stimuleren. Ook als het druk is, heeft de werkgever aandacht voor een persoonlijke touch, zoals worstenbroodjes voor lunch en het betrekken van de partner bij de bedrijfsactiviteiten.

  Mireille van Gent: “Wij hebben het familiebedrijf een aantal jaren geleden overgenomen en hebben daarbij veel steun gehad van VACO als brancheorganisatie. We zijn trots op het resultaat dat we tot nu toe bereikt hebben.”

In totaal waren er 25 aanmeldingen en per categorie zijn drie bedrijven genomineerd.

De drie finalisten streden om de eindzege door middel van korte pitch-filmpjes tijdens de lustrumavond. Meer dan 200 aanwezigen bepaalden wie uiteindelijk de winnaar werd. Cor Molenaar, hoogleraar e-Marketing, presentator en dagvoorzitter, leidde de Award-uitreiking in goede banen, na zijn boeiende presentatie over de toekomst van de banden- en wielenbranche.

VACO heeft twee jaar  geleden een visie- en strategietraject doorlopen met het bestuur en de leden. Daaruit is duidelijk geworden dat VACO-leden zich in de markt onderscheiden door vakmanschap, goed werkgeverschap en duurzaam ondernemerschap. Dat zijn dan ook de drie kwaliteiten waaraan de VACO-Awards voor VACO-erkende bandenspecialisten zijn gekoppeld. Deze Award-uitreiking is dit jaar voor het eerst georganiseerd om leden een podium te geven om zich nog beter in de markt te kunnen profileren.

Tags: , , ,
Back to Top ↑
  • Advertentie-banner
  • Partners