Sport

Gepubliceerd op 5 februari 2019

Jumbo Zuiderpoort is hoofdsponsor Emilialoop 5 en 10km

Per 1 februari heeft Jumbo Zuiderpoort officieel haar naam verbonden aan het Wijchense loopevent Emilialoop Wijchen. De Emilialoop zal op 11 mei plaats gaan vinden in het centrum van Wijchen. Er wordt dan voor de jeugd 1 en 2,5 km gelopen en voor volwassenen 5 en 10 km. Wat betreft die 5 en 10 km zal Jumbo Zuiderpoort als hoofdsponsor gaan fungeren.

  Dirk Beverloo, filiaalmanager van de Zuiderpoortsupermarkt, vertelt waarom: “Tijdens één van mijn looptrainingen sprak een trainer me over de sponsoring van dit nieuwe event voor Wijchen aan. Ik was direct enthousiast en we hebben toen snel doorgepakt. We denken dat Atletiek Vereniging Wijchen, de organisator van Emilialoop Wijchen, en Jumbo Zuiderpoort een goede combinatie is. We hebben beide een grote affectie met GEZONDHEID en dat is perfect! Tevens willen we ons in het centrum van Wijchen meer gaan profileren omdat per 10 april de Emté supermarkt in de Herenstraat verandert in Jumbo van Kuppeveld (ook directeur/eigenaar van Zuiderpoort). We gaan na de 1e Emilialoop evalueren en kijken hoe we wellicht in de toekomst kunnen blijven samenwerken.”

  Ook AVWijchen is verheugd. Frank Cornelissen, voorzitter van Emilialoop Wijchen, laat weten: “Het is echt super dat we nu al een hoofdsponsor hebben, want daaruit blijkt dat Jumbo Zuiderpoort ons evenement nu al waardeert! We hebben op dit moment reeds 50 inschrijvingen en we verwachten zeker 700 deelnemers in onze 1e editie! Als Emilialoop Wijchen zijn we een perfecte voorbereiding op de Marikenloop. We denken ook dat we met Emilialoop Wijchen een jaarlijks professioneel loopevent in het centrum van Wijchen kunnen gaan neerzetten. Nogmaals: het feit dat Jumbo Zuiderpoort nu al aansluit is een goede basis en geeft een prima gevoel! Leuk is dat ook winkelcentrum Zuiderpoort 1500 flesjes water levert voor de lopers. Ik kan je vertellen: wij zijn al helemaal happy!” Kijkt u op www.emilialoop.nl voor meer info en ook voor de inschrijving. Atletiek Vereniging Wijchen is nog op zoek naar een sponsor voor de jeugdafstanden 1 en 2,5 km.

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners