Hockey: MHC Wijchen dames spelen gelijk tegen Shot dames maar weet niet te profiteren

7 mei 2017
De nummers 3 en 4 van de competitie speelde tegen elkaar. Wijchen begon sterk aan de wedstrijd en zetten de tegenstander direct onder druk. Hiermee konden ze de wedstrijd naar de hand zetten en ontstonden er zeker mogelijkheden om tot scoren te komen. Met het uitblijven van het doelpunt en minder druk op de tegenstander kreeg tegenstander Shot de kans om in de wedstrijd te komen. Hierdoor kregen zij zelfs in het laatste deel van de eerste helft zelfs kans om de scoren te openen. Ook zij hadden het niet helemaal scherp staan en dus gingen de ploegen met 0-0 rusten.

De tweede helft ging verder zoals de teams gingen rustten, met wat mogelijkheden over en weer. In de 44e minuut kreeg Shot een strafbal en deze werd benut 0-1. Wijchen probeerde de wedstrijd weer naar haar hand te zetten, maar bleef er tegenaan lopen dat de absolute scherpte ontbrak. In de laatste minuut van de wedstrijd kreeg ook Wijchen een strafbal welke benut werd door Sanne van As 1-1. Met dit gelijke spel weet de ploeg nauwelijks te profiteren van de misstap van de nummer 2.