Hockey: MHC Wijchen dames 1 verliezen thuis van Hoco

11 juni 2017
Voor aanvang van de wedstrijd was duidelijk dat er voor de Wijchense dames niet veel meer te halen viel dan spelen voor de eer tegen de nummer twee van de competitie. Wijchen startte de wedstrijd sterk en de ploeg uit Oisterwijk had weinig in te brengen de eerste 20 minuten van de wedstrijd. In de 15e minuut wist Megan Heesbeen een re-bound te benutten waarmee de ploeg op een welverdiende 1-0 kwam. Hoco voerde vanaf dat moment de druk op en wist een aantal keer een strafcorner te behalen. In de 20e minuut scoorden ze hieruit: 1-1. Nog voor het rustsignaal wisten de tegenstander ook nog de 1-2 te maken, weer uit een strafcorner.

Na rust probeerde de ploeg van Meta Bouwmans nog aan te zetten, maar tot echte kansen kwam het niet waarna de laatste thuiswedstrijd in het teken kwam te staan van het afscheid van vier speelsters.

Vlak voor tijd kregen Sanne van As, Frederique Willard, Robin Lepoutre en Inge Ariëns een publiekswissel waarbij ze in het zonnetje gezet werden met een bos bloemen. Volgende week spelen de dames de laatste competitiewedstrijd van het seizoen; de ploeg zal het seizoen afsluiten met een derde plaats.