Hockey: MHC Dames winnen eerste wedstrijd na winterstop

12 maart 2018
MHC Wijchen dames 1 – Spitsbergen dames 1  2 - 0

De eerste thuiswedstrijd na de winterstop was tegen de nummer 8 uit de competitie. Het krachtverschil was op het veld vanaf minuut 1 zichtbaar. Het spel speelde zich vooral af op de helft van de tegenstander. In de 14e minuut kreeg de thuisploeg een strafcorner. Deze werd fraai ingeschoten door Fleur Theunissen die hiermee de 1-0 op het scorebord zette. MHC Wijchen bleef aandringen, maar had moeite om de bal achter de goed spelende keepster van Spitsbergen te werken. Pas na 20 minuten spelen in de tweede helft is het Femke Sewalt die de bal mooi met een tip in het doel werkt: 2-0. In de resterende tijd kwam de thuisploeg niet meer in gevaar en kon Spitsbergen geen vuist maken. Een mooi compliment voor de goed spelende verdediging!