Hockey: MHC dames nog steeds op de 2e plaats

13 mei 2018
MHC Wijchen - Berlicum   2-0

De dames van Wijchen speelden tegen het laag geklasseerde Berlicum. Berlicum trok zich massaal terug in de eigen 23 meter zone en kon vanmiddag alleen maar tegenhouden hetgeen aardig lukte. Het was Wijchen dat slordig speelde in een te laag tempo. 6 strafcorners waren niet aan de dames van Wijchen besteed in de eerste helft, het stond dan ook 0-0 met de rust.

5 minuten in de 2e helft was het Anne Jansen die op aangeven van Elle de Korte de 1-0 wist te scoren. Diezelfde Anne Jansen gaf de assist voor de 2-0 van Julie Lunsonga. Hier bleef het bij vanmiddag, Wijchen bleef kansen missen de 5 x paal en de keepster van Berlicum stonden een hogere score in de weg.

Na de wedstrijd zetten de dames hun trouwe supporters (moeders) leuk in het zonnetje voor moederdag, ze kregen allemaal een mooie roos en natuurlijk ook de 2-0 overwinning.

Met nog 4 wedstrijden te gaan, staat Wijchen nog steeds op de 2e plaats en is er dus nog alle kans op rechtstreekse promotie naar de 2e klasse. Met de winst van vanmiddag zijn ze in ieder geval verzekerd van de derde plaats welke recht geeft op promotiewedstrijden!