Hockey: dames MHC spelen gelijk tegen Bemmel

15 oktober 2017
MHC Wijchen dames 1 - Bemmel dames 1   2-2

Afgelopen weekend stond de wedstrijd tegen het altijd fysiek spelende Bemmel op het programma. Wijchen had meer balbezit maar de passie en inzet van Bemmel zorgde ervoor dat Wijchen niet in hun spel kon komen. En wanneer Bemmel de bal veroverde waren ze met combinatiehockey snel op de Wijchense helft. In de 6e minuut wist Bemmel zelfs de score te openen 0-1. Vlak voor rust kregen de Wijchense dames een strafcorner die uiteindelijk in de rebound werd benut door Marloes Smarius 1-1. Na rust veranderde er weinig aan het spelbeeld tot de 54e minuut. Een counter van Bemmel werd fraai afgerond waardoor de Wijchense dames weer tegen een achterstand aan keken 1-2. Wijchen zette een tandje bij en dat resulteerde in de 64e minuut in een verdiende gelijkmaker door Fientje Smits 2-2. In de resterende speeltijd ging het spel op en neer en leverde nog wat kansen op, maar deze resulteerde niet in doelpunten.