Henk Massink schaakkampioen van Het Kasteel

30 juni 2018
Voor de Wijchense schakers van Het Kasteel zit het seizoen 2017/2018 er op. Henk Massink wist overtuigend de kampioenstrofee te bemachtigen tijdens de afsluitende finalevierkamp. Na een spannende remise tegen Kaz Haans, wist Massink zowel Bram Rutten als Twan Rutjes te verslaan.

Haans pakte de tweede plaats met een punt achterstand kampioen Massink, en Rutjes en Rutten eindigden op de plaatsen drie en vier.

Stein van Tol won de B-categorie door Jos Steinmann in een beslissingspartij te verslaan en Toine van Bergen was na een lange strijd met Louis van Sonderen de beste in de C-categorie.

Bram Rutten veroverde in het knock-out bekertoernooi wel zeer verrassend de Ton Wouterstrofee door in de finale favoriet Jermo Kooijmans te verschalken.

Stefan Bekker was de beste bij het snelschaken en Maarten Rossen won de titel bij het rapidschaak.

Theo Willems scoorde de meeste punten in de externe teams en won daarmee de OSBO-trofee!

Jos Steinmann wist de meeste schaakproblemen op te lossen en werd probleemkampioen.