4Daagse

Gepubliceerd op 11 juli 2018

0

Heldon Socks maakt dé Vierdaagsehit van 2018

Een nog onbekende songwriter uit Nijmegen heeft dé Vierdaagsehit van 2018 geschreven onder de titel ‘Samen loop je niet alleen’. De artiest geeft zichzelf uit onder de naam Heldon Socks, maar geeft op zijn website aan dat hij te bang is om op te treden. Hiermee verwijst hij naar de naam Heldon Socks.

“Wij zullen het delen vanuit de Vierdaagsefeesten”, geeft Teddy Vrijmoet, directeur Vierdaagsefeesten, aan. “Ik vind het tof!”, vervolgt ze. In het nummer wordt in een drieluik het ultieme Vierdaagsegevoel beschreven. In het eerste deel waan je je terug naar vroeger, naar toen je nog als kind langs de kant van de weg stond. Het tweede deel van het lied is herkenbaar voor de wandelaars. In het laatste deel van het nummer wordt voornamelijk verwezen naar de feestvierders, welke hij in het nummer ook wel nachtwandelaars noemt.

In de videoclip van het nummer “Samen loop je niet alleen” loopt een persiflage van jongeman over een wereldbol, wat verwijst naar de internationale gemeenschap die de stad overneemt volgende week. In de achtergrond zie je het achter de iconische Waalbrug van nacht, naar dag, en weer nacht gaan – net als tijdens de Vierdaagsefeesten het geval is.

Om het de luisteraar makkelijk te maken het nummer mee te zingen, is de gehele songtekst in de videoclip weergegeven. De videoclip is hier te bekijken op Youtube.  Op zijn website geeft de woordkunstenaar aan dat je hem liefdesbrieven mag sturen. Deze mogen naar liefdesbrief@heldonsocks.nl.

Voor meer informatie over Heldon Socks: www.heldonsocks.nl
Geproduceerd door www.wearecodebreakers.com

Tags: , , , , ,
Back to Top ↑  • Partners