4Daagse

Gepubliceerd op 14 juli 2019

Gun jezelf een échte Vierdaagsetas van Osci Atelier!

  Vivian Verheijen ontwerpt bijzondere tassen in leer en (koeien)vacht. Haar clientèle bevindt zich met name in de grote Nederlandse modesteden als Arnhem, Den Haag, Amsterdam, Breda, Den Bosch en Haarlem. Als rasechte Nijmegenaar vond Vivian het echter tijd om Nijmegen breder op de kaart te zetten. Door een bijzondere tassenlijn te ontwerpen. Eentje geïnspireerd op de Vierdaagsevlag: opvallend oranje op het ons welbekende groen. Van 100% leer en handgemaakt. En dat was voor deze Vierdaagsespecial nog een hele klus.

“Ik vond dat het gewoon eens tijd werd om mijn stad wat extra aandacht te geven,” aldus Vivian. “Ik ontwerp al een aantal jaren tassen en verkoop deze veelal buiten Nijmegen. Met deze tassenlijn in de felle kleuren van de Vierdaagsevlag – het oranje kruis op groen – kan ik me helemaal uitleven. Tegelijkertijd komt de Vierdaagse zo onder de aandacht bij mijn klanten. Ik verbaas me er elk jaar weer over dat er nog massa’s mensen zijn die eigenlijk geen idee hebben wat we hier de derde week van juli uit de grond stampen met z’n allen. “Zoiets als de avondvierdaagse?”, krijg ik vaak als reactie. En dat terwijl de stad een week lang op zijn grondvesten trilt en zindert van de bijzondere acts en geweldige optredens. Een aparte gewaarwording als je ziet dat mensen van over de hele wereld ons dan weer wel weten te vinden. Bijzonder toch?”

Al Vivians tassen worden door haarzelf met de hand gemaakt. Elke tas is daardoor anders. Voor deze special is ze echter al maanden bezig om tassen samen te stellen die juist allemaal wél op elkaar lijken. “Ik heb er nogal wat nodig, aangezien alle grote hotels ze de komende tijd aanbieden. Dat is heel wat anders dan wat ik normaal doe.” Normaal gesproken maakt Vivian haar tassen in kleine oplages en zijn deze alleen via haar webwinkel te koop. “Ik maak vier kleine collecties per jaar en ontwerp daarnaast tassen naar de specifieke wens van mijn klanten. Nu ben ik echter al weken bezig met oranje en groen leer en daar geniet ik met volle teugen van.”

  Vivians tassen zijn in de aanloop naar de Vierdaagseweek en tijdens de feestweek te koop bij alle Fletcher hotels in de stad, het Mercure hotel en nog een paar bijzondere, Nijmeegse locaties – én op haar website: osci-atelier.nl. Daar vind je ook alle fysieke verkooplocaties tijdens deze Vierdaagsetijd en de volledige Vierdaagsecollectie. Deze varieert van dottige handtasjes tot clutches, portemonnees, sleutel- en brillenetui en handige shopper.

Meer over Vivian en haar designs vind je op www.osci-atelier.nl.
Wil je een kijkje nemen in haar atelier?
Vivian is te bereiken via: 024 42 00 52 2 of info@osci-atelier.nl.

Tags: , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners