Wijkcentrum

Gepubliceerd op 4 november 2018

0

Goochelshow met een glimlach in Wijchen-Zuid op 13 november

  Sinds 12 september van dit jaar wordt er een goochelworkshop gegeven in Wijkcentrum Wijchen Zuid aan de Zuiderpoort 56. Deze workshop wordt gegeven door Michael Divano, verbonden aan het NMU (Nederlandse Magische Unie); hij treedt zelf ook regelmatig op in Nederland en daarbuiten. Bij het MKCN (Magische Kring Centraal Nederland) in Utrecht gaf hij les aan jongeren.

Michael wilde ook in Wijchen de jeugd kennis laten maken met de magische wereld. Een groep van 8 kinderen (5 t/m 11 jaar) is enthousiast aan de slag gegaan en heeft inmiddels al 4 lessen achter de rug. Tijdens deze lessen wordt er niet alleen gegoocheld, maar mogen de kinderen ook hun eigen goocheltrucs maken. Op 13 november staat de laatste les gepland met een aansluitende eindshow. Tijdens de eindshow laten de kinderen zien wat ze hebben geleerd tijdens de workshops.

  Klik op afbeelding voor groot.

De eindshow start om 18.00 uur en is om 19.00 uur afgelopen. De show is voor iedereen toegankelijk voor een kleine entreeprijs van €4,00 inclusief consumptie. De kinderen zullen hun voordracht doen en zullen ieder doen verbazen. De eindshow wordt extra ondersteund door goochelaar Henry Moerman (de goochelaar van Texel) en Sven Vollmar (voorzitter van de magische kring Arnhem). Tevens is er een gastoptreden van een aanstormend talent in de goochelwereld.

Tags: , , , , , , , , ,
Back to Top ↑
  • Advertentie-banner
  • Partners