GHBS dames1 – MHC Wijchen Dames1

20 april 2015

De dames van MHC Wijchen reisden af naar de nummer 1 Groningen.

Met deze wetenschap wisten de dames dat het een zware middag zou kunnen gaan worden in het hoge noorden.

Dit hele seizoen is er geen tegenstander geweest die meer dan twee doelpunten achter de Wijchense defensie heeft gekregen en gesterkt door de reis in de NEC bus was er toch een goede hoop om voor een verrassing te zorgen in de poule.

Al snel in de eerste helft werd duidelijk dat GHBS beter in het spel zat en er stond bij het rustsignaal al een 2-0 achterstand op het bord.

Direct na rust (20 seconden om precies te zijn) lag het derde doelpunt al in het net en werd het laatste beetje hoop op een goed resultaat weg genomen.

GHBS liep in de tweede helft nog uit naar 5-0 en helaas kunnen we spreken van een off- day aan Wijchense zijde. Iets wat overigens niets weg neemt dat GHBS verdient gewonnen heeft!

Volgende week spelen de dames in Cuijk tegen het plaatselijk Civicum.