Gemeente

Gepubliceerd op 19 december 2018

Gezellig en veilig het nieuwe jaar in!

Het jaar 2018 loopt op zijn einde. Een tijd van gezelligheid en warmte voor velen van ons. Maar niet voor alle mensen is het een fijne tijd. Voor velen is het juist een extra moeilijke periode. Laten we hen vooral niet vergeten en er voor hen zijn als dat nodig is. 

Het nieuwe jaar 2019 komt er aan. Maar voor het zover is, sluiten we het jaar feestelijk af. Oud & Nieuw vergt ieder jaar de nodige voorbereidingen. Samen met politie, brandweer, toezicht en andere hulpverleners stellen we alles in het werk om de jaarwisseling goed en veilig te laten verlopen. Als inwoners kunt u daar ook een belangrijke bijdrage aan leveren. Om te beginnen door zelf mee te werken aan het voorkomen van schade. Maar ook door veroorzakers van eventuele schade er op aan te spreken en zo nodig aangifte te doen.

In Wijchen mag alleen vuurwerk worden afgestoken op 31 december van 18.00 uur tot en met 1 januari 2.00 uur. Buiten die periode is het dus verboden vuurwerk af te steken. Ziet u dat dit toch gebeurt, dan kunt u altijd de politie bellen via 0900 88 44. U kunt ook een bericht sturen naar onze gemeentelijke toezichthouders via bureautoezicht@wijchen.nl. Zo krijgen wij goed in beeld in welke buurt sprake is van overlast en kunnen we er zo snel mogelijk iets aan doen.

De gemeente meldt: “Laten we er samen een gezellige en veilige avond van maken. De gemeente Wijchen wenst u een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2019 toe!”

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑
  • Herckenrath fietsplaza
  • Partners