Foto’s: ‘Power Run Wijchen’ weer groot succes!

“Andere mensen een groot plezier doen en daar zelf misschien nog wel het meeste plezier aan beleven: dat vind ik het mooiste van The Power Run”. Frans van den Berg, initiatiefnemer en grote motor achter dit evenement, pinkt een vreugdetraantje weg na afloop van de tweede editie van de Wijchense The Power Run. Als het aan hem ligt en aan de bijna 70 deelnemers en vrijwilligers, wordt het een traditie om op de eerste zaterdag van juli een toertocht op trikes en zijspanmotoren te organiseren voor lichamelijk of geestelijk minder validen in Wijchen en omstreken. 

  Alles zat afgelopen zaterdag 7 juli ook mee om deze doelgroep een onvergetelijke dag te bezorgen. “Ik ben écht ontroerd door de geweldige hulp van sponsors, vrijwilligers, rijders van de trikes en zijspannen, verkeersregelaars, vrienden en kennissen die zich belangeloos hebben ingezet om alles geregeld te krijgen: eten en drinken, vervoer, EHBO en alle verdere verzorging. Geweldig! Ik denk ook aan de familie Arts van camping ‘Bij de 3 Linden’, waar start en finish plaatsvond. En aan de gemeente Wijchen die vergunning verleende om onze karavaan van ruim 30 trikes en andere motoren door het centrum van Wijchen te laten rijden.” Dit laatste zorgde voor een juichende intocht waarbij een groot aantal zwaaiende mensen voor een warm welkom zorgde.

  De dag begon in de ochtenduren met een ontvangst met koffie, fris en gebak. Om 11 uur volgde het startsignaal en zette de stoet zich in beweging langs de mooiste plekjes in de dorpen tussen Wijchen en Den Bosch. In Rosmalen, in speeltuin ‘Het Kwekkeltje’, werd een prima lunch verzorgd, met live gitaarmuziek door een van de verzorgsters. Het was schitterend weer, volop zon, en men genoot met volle teugen. Na de lunch werd via mooie kronkelroutes teruggekoerst naar Alverna, waarbij om 15.30 uur het centrum van Wijchen werd aangedaan. Voor iedereen een geweldige ervaring! Bij terugkomst op Alverna stonden er frites, snacks en het nodige fris klaar om de lekkere trek te stillen en het stof weg te spoelen. Als Frans tegen 18 uur het evenement naar ieders tevredenheid afsluit, moet hij de deelnemers beloven dat de Power Run volgend jaar een vervolg krijgt. Hij wil niets liever dan dat…

www.ThePowerRun.nl

 

Tags: , , , ,
Back to Top ↑
  • Advertentie-banner
  • Partners