Foto's

Gepubliceerd op 26 april 2019

Foto’s: Lintjesregen: Roel Brink trots ‘Lid in de Orde van Oranje-Nassau’

 

De Lintjesregen telde dit jaar één gedecoreerde in de gemeente Wijchen. Ter gelegenheid van Koningsdag reikte burgemeester Hans Verheijen – al een dag vóór 27 april – de Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Roel Brink; die werd namelijk thuis verrast met het bezoek van burgemeester en wethouders, waarbij hij benoemd werd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

Roel Brink heeft zich sinds 1978 op betekenisvolle wijze ingezet voor de samenleving. Ruim twintig jaar was hij lid van de (inmiddels opgeheven) Sportraad Wijchen. Ook was hij actief betrokken bij Stichting Wijchen All-Round. Sinds 2002 is de heer Brink voorzitter van de activiteitencommissie van Café Anneke in Wijchen en levert hij een belangrijke en intensieve bijdrage aan de uitvoering van alle PR-taken.

Binnen de Omnivereniging Quick1888 heeft Roel sinds 1978 vele functies bekleed en daar zeer veel energie en tijd in gestoken, van voorzitter tot organisator tot regio-afgevaardigde (Regio Oost KNVB). Sinds 2011 is hij voorzitter van de reünistenclub. In 1994 nam Roel Brink daarbij de functie van voorzitter op zich bij Gymnastiek-Turnvereniging “De Leleaart”. Onder zijn leiding is de vereniging doorgegroeid naar 350 leden met een ruim lesaanbod en fantastische resultaten bij kampioenschappen. In juli 2018 werd tijdens de viering van het zestigjarig bestaan van de vereniging stilgestaan bij het afscheid van de heer Brink als voorzitter. Sindsdien onderhoudt Roel de website van de vereniging.

Tags: , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners