Foto’s: Kroon Montage Zonwering & PVC-vloeren opent met actie nieuwe showroom in Woonboulevard in Wijchen!

Het familiebedrijf Kroon Montage Zonwering Interieur & PVC-vloeren kent u al 25 jaar als plaatselijke specialist op het gebied van raamdecoratie, buitenzonwering, horren, rolluiken en shutters. Daar is sinds 2017 ook ‘interieur’ bijgekomen met de PVC-vloeren en karpetten! “De vraag naar onze producten werd steeds groter en dus zijn we uitgebreid naar een grotere en prachtige showroom aan de Woonboulevard Meubel-Planet op de Graafseweg 837! En daar zijn we erg trots op!”

Zo vertelt eigenaar Leo Kroon. “We hebben tevens een leuke openingsactie want we geven 15% korting op het hele assortiment binnen- en buitenzonwering én op PVC-vloeren! Wie voor 31 januari 2018 bestelt krijgt de producten met korting (dit geldt niet voor leggen en montage)!”

Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in het prachtig nieuwe pand van Kroon Montage Zonwering Interieur & PVC-vloeren uit Wijchen, wanneer u iets wilt veranderen aan uw interieur. Daar waar nog steeds ‘Persoonlijke Service, Producten op maat en Kwaliteit’ de belangrijkste ingrediënten zijn van dit familiebedrijf! Afgelopen jaar zijn ook Marion Kroon en Nancy Kroon bij het bedrijf betrokken geraakt, zodat zij deze uitbreiding kon realiseren.

Kroon Montage Zonwering Interieur & PVC-vloeren. Bekijk de vernieuwde website: www.kroonmontage.nl, Graafseweg 837, tel: 024-6455337, e-mail: info@kroonmontage.nl

Tags: ,
Back to Top ↑
  • Touwslagersbaan 2
  • Partners