Foto’s: Duo Moes wint Rossig Meezingfeest Cup!

Met 16 deelnemers werd het grote Rossig Meezingfeest weer een topevent op zondag 28 oktober in de feesttent bij De Markies! Na het succes van “Hallo Allemaal” van de Gebroeders Rossig wilde natuurlijk iedereen graag meezingen. Zo gaven deze editie de brabanders ‘Mosterd na de Maaltijd’ – bekend van “Jaqueline waar is de vaseline” – acte de présence.

En natuurlijk was er een exclusief optreden van de Gebroeders!! Dit alles onder de perfecte leiding van de band Summerland die mede zorgde voor een superleuk Meezingfeest! De 3e plaats Publieksprijs was voor De Ideale Schoonzoons, plek 2 voor De Speklappen en de winnaar was Kwartet Kwats! En de Rossig Cup; die ging naar Duo Moes. Proficiat!

Zo sloot met deze dag 3 organisator Paul Jeurissen de Kloosterfeesten 2018 succesvol af: “Graag willen we als Kloosterfeesten team iedereen van harte bedanken voor de komst. Het was fantastisch!”

Met een sterk groeiend aantal bezoekers op de Tonproat (vrijdag)avond, een altijd bomvolle feestavond met artiesten voor jong en oud op zaterdag plús het gezellige Meezingfeest zijn de Kloosterfeesten Alverna natuurlijk allang niet meer weg te denken als topevenement in ons mooie feestdorp!!
Ook een groot compliment dus voor de organisatie dachten wij!!

         

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners