Foto’s: AWC-kampioenen gehuldigd in Kasteel!

Op maandag 28 mei 19.00 uur was iedereen van harte uitgenodigd om de huldiging van AWC door de Gemeente Wijchen mee te maken. Vooraf hieraan maakte de selectie van Camiel Jager nog een rondje door Wijchen op de platte kar. Door het behaalde kampioenschap in de 1e klasse zal de Wijchense voetbalclub volgend jaar in de hoofdklasse van de KNVB uitkomen.

Voorzitter Erick Loermans is dan ook trots! “Mijn voornemen was drie jaar geleden al om te herstructureren en de basis te gaan leggen voor de toekomst. Dit kampioenschap is een mooie bekroning van ons bestuurswerk”, laat de scheidende praeses weten. “AWC verdient een voorzitter die er meer tijd in kan steken. Ik kan het helaas moeilijk combineren. We hebben het vrijwilligersbeleid op poten gezet en tevens hebben we de Voetbalacademie 2.0 nieuw leven ingeblazen. Dat is de basis van de club.”

Ook voorzitter van de Business Club AWC Harm Rutten is content: “Fantastisch nu we kampioen zijn! Onze club ondernemers is eveneens groeiende, want we zijn nu met zo’n 110 leden die gezellige dingen met elkaar doen. Het is een gemêleerde groep met oudere en ook steeds meer jongere Wijchense ondernemers waar gezelligheid bovenaan staat. Onlangs nog waren we in Belgrado met 70 leden; supergezellig!”

Het werd nog gezellig laat in café Anneke…

Tags: , , , , , ,
Back to Top ↑  • Partners