Vacaturemarkt in ‘t Mozaïek!

Older eventsNext events

Ben je werkzoekend en woonachtig in de regio Rijk van Nijmegen? Kom dan naar de VACATUREMARKT aan de Campuslaan in Wijchen. Of je nu oud bent of jong en ongeacht je opleidingsachtergrond, de markt is er voor iedereen!

Tijdstip: 13.00 tot 16.00 uur en de toegang is vrij. Wethouder Titus Burgers van Economische Zaken verzorgt de opening.

Op de markt maak je kennis met bedrijven en kun je een ruim scala aan vacatures bekijken. Het unieke van deze markt is dat ondernemers je ook écht aan een baan kunnen helpen. In de theaterzaal ontmoet je bedrijven, uitzendbureaus en staan wanden vol met beschikbare functies. Dit jaar nieuw kan je met medewerkers van het WerkBedrijf in gesprek gaan over kansberoepen en mogelijk kan je je aanmelden voor een van de projecten met een opleiding en baangarantie.

Wil je nog graag een mooie profielfoto laten maken voor bijvoorbeeld je CV? Dat kan, want ook dit jaar is er weer een fotograaf aanwezig. Verder zijn er allerlei bedrijven op het gebied van voeding, gezondheid en welzijn en kun je zelfs om kledingadvies vragen. Ook is er een mogelijkheid om je CV te laten checken door een CV-expert. Neem dus je CV mee !

Toegang is gratis!

Info: vacaturemarkt@hetwerktwijchen.nl  Tel: 06 51 40 66 85

De vacaturemarkt is een initiatief van HetWerktWijchen