Entertainment

Gepubliceerd op 12 januari 2018

0

Eva Crutzen opent Nationaal Theaterweekend bij Theater ’t Mozaïek

Wij openen het Nationaal Theaterweekend met een knaller uit de cabaretwereld. Tafeldame bij DWDD, actrice in Klikbeet en winnares van diverse prijzen: Eva Crutzen. En omdat het Theaterweekend is, kosten de kaartjes slechts 10 euro én zorgen we dat deze avond extra feestelijk wordt met een lekker hapje en muziekje! Bestel dus snel je kaarten via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Van een belofte of aanstormend talent kunnen we na haar tweede avondvullende voorstelling ‘Spiritus’ eigenlijk niet meer spreken. Iedereen is het erover eens. Om Eva Crutzen kun je niet meer heen. Haar talent wordt in alle kranten geroemd en bezoekers van haar voorstelling zijn regelmatig ‘blown away’ door deze cabaretière, die met niemand te vergelijken is.

“Ze is energiek, muzikaal en hilarisch en heeft een volstrekt originele stijl. Haar onderwerpen zijn even komisch als dat ze schrijnend zijn.”

Eva heeft het allemaal. Alles eigenlijk. Behalve rust dan. Of stilte. Of tijd.
Hoe kun je dingen verwerken als alles maar doorgaat? En waarom onthoud je wel alle telefoonnummers, die je ooit hebt gehad, maar vergeet je de geur van iemand, die er niet meer is?
In ‘Opslaan Als’ laat Eva de gekte toe. Ze speelt uiteenlopende personages en gaat muzikaal los. Zo biedt ze antwoorden, waar wij de rest van ons leven op kunnen bouwen. Of ze laat ons in verwarring achter. Het hangt er maar net vanaf hoe je het opslaat. Hoe dan ook; je moet erbij zijn!

Datum: 26 januari 2018. Tijd: 20.15 uur. Prijs: €  10,00 (inclusief garderobe en drankje)
Website: www.nationaaltheaterweekend.nl / www.evacrutzen.nl

  Foto (c) Brenda de Vries

Tags: , ,
Back to Top ↑
  • Touwslagersbaan 2
  • Partners