Goed doel

Gepubliceerd op 12 februari 2018

0

Coop Wijchen: statiegeldactie voor Stichting Vier het Leven

In het eerste kwartaal van 2018 kunnen klanten van Coop Tunnelweg in Wijchen hun statiegeld schenken aan Stichting Vier het Leven. Deze goededoelenorganisatie organiseert culturele uitstapjes voor ouderen. 

Vier het Leven
Vier het leven laat graag zoveel mogelijk ouderen genieten van gezamenlijke uitstapjes. Om de activiteiten zo betaalbaar mogelijk te houden, betalen deelnemers slechts een deel van de werkelijke kosten. Voor de overige kosten is de stichting afhankelijk van o.a. donaties.
Patricia van Zadelhoff,  locatiecoördinator van Vier het Leven voor Nijmegen e.o., trok de stoute schoenen aan en gaf Vier het Leven op voor de statiegeldactie van Coop, die positief op haar aanmelding reageerde.
“Als coöperatie is Coop van iedereen, voor iedereen. We handelen in het belang van onze leden: consumenten en zelfstandig Coop-ondernemers. De leden bepalen hier dan ook de goede doelen voor de emballagebonnenacties. Net als Vier het Leven, gelooft Coop in de kracht van samen: Samen is leuker dan alleen en samen bereik je meer. Meer ouderen die er samen op uit kunnen gaan in dit geval.”

  Doneer uw statiegeldbon
Heeft u nog lege flessen? Lever deze in de maanden februari en maart in en schenk uw statiegeld door op de donatieknop op de flessenautomaat te drukken of uw statiegeldbon in te leveren. U doet er veel ouderen een geweldig plezier mee.

Tags: , , , ,
Back to Top ↑
  • Advertentie-banner
  • Partners