Ondernemers

Gepubliceerd op 5 februari 2019

Carnaval 2019 een Mega Opvalmoment voor uw bedrijf!

In maar liefst 15 fotoseries zal uw advertentie te zien zijn tijdens Carnaval 2019 in Wijchen! Van donderdag 28 februari t/m dinsdag 5 maart gaan we met onze media WijchensNieuws en HorecanieuwsWijchen verslag doen van “Het Kleurrijk Jaor” met Prins John d’n Derde in het Urnerijk. Dit superfeest zal dagelijks door duizenden mensen bekeken worden via onze media. Leuk toch?!

Uw advertentie/publicatie/reclame-uiting tussen de 15 fotoseries begint op 28 februari met Carnaval+ voor mensen met een beperking in Sterrebosch. Dan maken we van vrijdag 1 maart tm dinsdag 5 maart dagelijks meerdere feest fotoseries bij De markies, Sterrebosch en ‘t Witte Paard. Tevens staat uw logo in de Video van de Carnavals Optocht – De Wijchense Reut- op zondag 3 maart. Hierin wenst u alle Wijchenaren een Fantastisch Carnaval toe. Ook is uw publicatie te zien tussen de leuke foto’s van het nieuwe event “Schik op de Mert” op dinsdag 5 maart. We sluiten natuurlijk af met de verbranding van “Wijchens Mieneke” op dinsdag 5 maart in Sterrebosch.

Alle foto’s en uw advertentie worden gepost op de website’s, Facebook- en twitterpagina’s van Wijchensnieuws en Horecanieuwswijchen! De kosten voor deze 15 publicaties zijn €150 excl. Uw reclame-uiting is 20 cm breed x 12 cm hoog en uw logo dient als jpg of pdf aan te worden geleverd via john@wijchensnieuws.nl.
Dan nog even dit: omdat we slechts een beperkt aantal bedrijven tussen deze 15 fotoseries plaatsen willen we enige exclusiviteit bieden. Dus graag tot snel om teleurstellingen te voorkomen. Bellen om alvast te reserveren kan ook met 06-21424309. Alaaf!

Om alvast in de stemming te komen, bekijk onze video Wijchense Reut 2018

Met vriendelijke groet, mediateams van
   

  foto’s Marion ARTs

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners