Goed doel

Gepubliceerd op 15 maart 2019

0

Benefietdiner en kunstveiling Stichting Zaare!

  Stichting Zaare ondersteunt weduwen en hun kinderen in de Upper East van Ghana door middel van een bouw- en educatieproject.

Op donderdag 21 maart organiseert deze stichting een benefietdiner, gecombineerd met een kunstveiling. Hiermee hoopt de stichting geld op te halen, zodat er meer weduwen geholpen kunnen worden. Er wordt een Ghanese maaltijd geserveerd in Het Kook College Wijchen, Edisonstraat 1B. U kunt zich opgeven om samen te koken vanaf 15.00 uur of alleen samen te eten om 18.00 uur. De kosten voor het samen eten zijn 15 euro per persoon, exclusief drankjes.

Verder worden er kunstwerken geveild van regionaal, nationaal en internationaal bekende kunstenaars, zoals Topé, Frans van de Heuvel, Lucy Besson en Alexander Bobkin.

De veiling begint om 20.00 uur en is ook toegankelijk voor mensen die niet meegegeten hebben. De veiling zal begeleid worden door notaris Van Hövell. De kunstwerken zelf kunnen vanaf 19.30 bekeken worden. Ook zullen enkele kunstenaars tijdens het eten en de veiling aanwezig zijn. Zij kunnen informatie geven over hun kunstwerken.

Wilt u zich opgeven voor het eten en/of meer informatie over de te veilen kunstwerken, stuur dan voor 14 maart een mailtje naar marijke@zaare.nl.

  Kijk voor meer informatie op www.zaare.nl of op facebook.nl/stichtingzaare

Tags: , , , , , , , ,
Back to Top ↑  • Partners