4Daagse

Gepubliceerd op 14 juli 2019

Bekijk hier het Vierdaagseparcours van dag tot dag

De Vierdaagse kent iedere dag een andere route door het Gelderse, Brabantse of het Limburgse land, in de wijde omgeving van de stad Nijmegen. Elke wandeldag staat een andere plaats in de omgeving van Nijmegen centraal. Zo heet de eerste wandeldag De dag van Elst, de tweede De dag van Wijchen, de derde De dag van Groesbeek en tot slot de vierde De dag van Cuijk.

Bewegwijzering
Tijdens de Vierdaagse zijn de parcoursen aangegeven door middel van gekleurde pijlen. De kleur van de bewegwijzering komt overeen met de kleur van de polsband. Deelnemers die 50 km lopen, volgen de rode pijlen, 40 km-lopers volgen de gele pijlen, de 40 km-route voor de militairen die starten vanaf Heumensoord is aangegeven met groen en de route voor de 30 km is herkenbaar met blauwe pijlen. Tekst gaat verder onder de Vierdaagsewensen van de volgende ondernemers.

Routekaarten
Iedere wandeldag heeft een eigen routekaart. Bekijk de routekaarten van 2019 (jpg): dag 1dag 2dag 3 en dag 4 of in Google Maps: dag 1dag 2dag 3 en dag 4. Het parcours van de Vierdaagse 2019 is daarnaast beschikbaar in tekst, beschreven per dag en per afstand, van de start tot het eindpunt: Stratenplan 2019.

Afstanden 2019
In de onderstaande tabel zijn de loopafstanden van de Vierdaagse 2019 per dag weergegeven.

Tags: ,
Naar boven ↑  • Partners