Sport

Gepubliceerd op 16 april 2018

0

Avondwedstrijd Atletiekvereniging Wijchen

AV Wijchen organiseert donderdagavond 26 april de zogenaamde Avondinstuif voor junioren A/B, senioren en masters. De volgende dag is het koningsdag en is heel Nederland vrij. Dan is een wedstrijdje zo vlak voor een lang weekend een mooie gelegenheid om de conditie te testen. Inschrijven kan hier.

Voor ieder wat wils
Het programma is zeer gevarieerd.
De instuif biedt voor de acrobaten onder de atleten een polsstokhoogwedstrijd. Voor de sprinters zijn er, altijd spectaculaire, races over 100 en 200 meter. Daarnaast is er een  werp-driekamp met discus, speer en kogel. Voor de middellange afstandlopers is er een 400, een 800 meter, en voor het eerst dit jaar een Engelse mijl.
Voor de springveren is er een verspringwedstrijd.
Traditioneel wordt de avond afgesloten met een 10 km wedstrijd op de baan. Voorwaarde is dan wel dat er minimaal 10 atleten aan mee doen, anders vindt het onderdeel geen doorgang. Speciaal voor de atleten onder de lopersgroepen is deze afstand op het programma gezet. Men verwacht daarom ook vooral uit deze groepen een grote belangstelling.

Nu de wedstrijd voor de zevende keer op rij wordt georganiseerd, kent deze inmiddels uit het hele land grote belangstelling. De wedstrijden  beginnen om 18.30 uur op sportpark de Wijchert, de entree is gratis.

Tags: , , ,
Back to Top ↑
  • Advertentie-banner
  • Partners