Alverna zondag kampioen?

Van onze redactie
22 april 2015
Op 12 mei 2013 werd vv Alverna de eerste Wijchense hoofdklasser om er een jaar later, 22 mei 2014, weer uit te degraderen. A.W.C. kon het toen proberen maar is ook al weer gedegradeerd. Dus kan Alverna a.s. zondag 26 april de 'hiërarchie' weer herstellen als het zondag om 14.00 uur thuis op het Bospad de kampioenswedstrijd tegen Concordia uit Wehl weet te winnen.

Burgemeester Verheijen en Wethouder Gerrits zullen zondag de kampioenswedstrijd bijwonen. Het team van coach Rob Bouman zal als ze kampioen zijn geworden, na de wedstrijd op de platte kar door Alverna en Wijchen gaan, waarna het feest met leden en supporters in het eigen clubhuis zal losbarsten. I.v.m te verwachtten drukte wordt bezoekers verzocht om per fiets of lopend te komen.

Afgelopen zondag werd Heino overklast door de mannen van trainer Rob Bouman. Na 5 minuten was het al raak, maar de scheidsrechter zag niet dat de bal 50 cm. over de lijn was...

In de 40 minuut scoorde Sven van Gelder 0-1 en in de 60e minuut maakte Jihad Ouchene, koud in het veld, de 0-2. Gelukkig won Hoogland ook waardoor zondag 26 april de vlag in de top kan en twee dagen feest zullen volgen, want op Koningsdag kan de ploeg gehuldigd worden op het “Hart van Alverna” en daarna zal het nog lang gezellig zijn in café 't Kloster.