Alverna en nacompetitie is nooit appeltje-eitje!

22 mei 2017
Ook deze versie werd geen succes. Donderdag 18 mei werd de thuiswedstrijd tegen 1e klasser Wittenhorst gespeeld. Door blessures en schorsingen was het voor coach Jan Pruijn al een puzzel om de opstelling te maken. Wittenhorst nam meteen het heft in handen, en scoorde al binnen 13 min twee maal. Nadat Cas vd Wal de 1-2 aantekende via de kluts, sloeg Wittenhorst meteen weer toe en ging met 1-4 de rust in.

Ook na rust kon Alverna niet echt een vuist maken, en liep Wittenhorst uit naar een 1-6 eindstand. Door deze nederlaag werd het vervolg er natuurlijk niet makkelijker op. Zondag 21 mei moest er in en tegen vv Goes gewonnen worden.

Ook nu was er voor Jan Pruijn niet veel te kiezen qua opstelling. En moest zelfs net als tegen Wittenhorst, Aria Hashemi als veldspeler worden ingezet. Voor rust hield Alverna nog stand ondanks de betere kansen voor Goes.

Na rust werden twee strafschoppen Alverna te machtig. En toen bij de tweede strafschop Niek v Ginkel met z'n tweede gele kaart moest vertrekken was alle verzet gebroken, en was de 3-0 slechts voor de statistieken. Alverna kan zich op gaan maken voor de eerste klasse.

Toch willen wij iedereen bedanken voor het afgelopen seizoen, en hopen dat u ook volgend seizoen ons weer komt steunen.