Aanmelden kan nu voor Peuteropvang Het Scharrelnest: Ontdek de Landelijke Sfeer!

Van onze redactie
8 mei 2024

Wil je jouw peuter laten genieten van een prachtige landelijke omgeving, omringd door natuur en dieren? Dan is de peuteropvang van het Scharrelnest​ precies wat je zoekt! 

Vanaf het nieuwe schooljaar 2024 gaat het Scharrelnest van start met peuteropvang in Wijchen: "Elke ochtend verwelkomen we de kinderen tussen 08:00u en 09:00u voor een warme ontvangst in onze peuteropvang met een landelijke sfeer. We hebben de mogelijkheid om te genieten de landelijke sfeer en mooie ruimte, omringd door dieren."

"Onze peuteropvang biedt een unieke ervaring waarbij thema's centraal staan. We organiseren activiteiten die gericht zijn op het thema van het moment, waardoor de kinderen op een speelse manier kunnen leren en ontdekken. Daarnaast bieden we ontwikkelingsgerichte activiteiten aan die passen bij de leeftijd en interesse van de kinderen.
Ouders kunnen hun kleintjes weer ophalen tussen 13:00u en 13:15u, zodat ze een heerlijke ochtend hebben gehad vol avontuur en plezier!

Meld uw kind nu aan op de peuteropvang bij het Scharrelnest en geef jouw kind de kans om te groeien, te spelen en te ontdekken in een prachtige landelijke omgeving. 
Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om jou en je peuter te verwelkomen!"

Heb je vragen of wil je graag de locatie verkennen? Neem gerust contact met ons op via Info@bsoscharrelnest.nl of bel naar 06-11483765 voor een persoonlijke rondleiding!

"Meld jouw kind vandaag nog aan bij ons gezellige en sfeervolle peuteropvang. Dit kan via de website www.bsoscharrelnest.nl!"


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen