Goede Doelen Week Wijchen: "Samen voor elkaar"

Van onze redactie
6 mei 2024

In Wijchen is een nieuw initiatief van start gegaan waarbij inwoners van Wijchen de handen ineen slaan tijdens de Goede Doelen Week Wijchen.

Goede Doelen Week Wijchen wil door middel van één jaarlijkse collecte geld inzamelen. Niet 16 afzondelijk collcetes voor de inwoners van Wijchen betekent dat er in de eerste week van september 2024 gestart wordt met één jaarlijkse gezamenlijke collecte in plaats van 16 afzonderlijke door het jaar heen. Het voordeel hiervan is dat alle collectanten samen ingezet kunnen worden en zo alle huishoudens in Wijchen en kerkdorpen kunnen belopen. Door de gezamenlijke collecte krijgt u als inwoner minder vaak collectanten aan de deur. En met de nieuwe manier van collecteren kunt u, voordat de collectant komt, rustig bepalen welke doelen u wilt steunen en met welk bedrag.

"Stichting Goede Doelen Week Wijchen streeft naar een samenleving waarin iedereen de kans heeft om te bloeien en waar welzijn en medeleven voorop staan, met de financiële bijdrage aan bij ons aangesloten erkende landelijke fondsen maken we het mogelijk dat de fondsen hun belangrijke werk kunnen blijven doen."

De organisatie is trots op de medewerking van veel Wijchenaren, maar kan zeker nog vrijwilligers en collectanten gebruiken. Maak het verschil en doe mee! Kijk op de website www.goededoelenweekwijchen.nl of stuur een mail naar info@goededoelenweekwijchen.nl

"Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op social media en laat zien dat we met elkaar het verschil kunnen maken!"


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen