Piet heeft nu ook zijn eigen magazine!

Van onze redactie
28 maart 2024

Als je Pieter Burgers zo in zijn eigen magazine ziet en leest wat hij als ondernemer allemaal doet, dan snap je waar zijn enthousiasme voor de horeca vandaan komt. “Ik geniet als ik zie dat onze gasten genieten. Of dat nu van de lunch, het diner of van een feestje is. Als zij plezier hebben, dan heb ik dat ook”, laat hij op de Wijchense Markt weten.

Nog even stipt hij de rollercoaster aan waarin hij 3 jaar geleden terecht kwam. “Corona ligt achter ons en maar goed ook. Toch krijg ik nog regelmatig leuke reacties op de verkoop van de oliebollen en de snoepwinkel toentertijd. Dat is leuk maar we moeten door en dat lukt prima!”

Regelmatig wordt nu zijn horecagelegenheid omgebouwd voor een gezellig feestje, compleet met lichtshow en cocktails. “Mensen vinden het leuk en er volgen steeds meer afspraken om een jubileum of gezellig feest bij ons te houden. Gezellig man!”

Per 1 mei zal Restaurant Piet ook op de dinsdag geopend zijn en dat is een nieuwtje. “Ja, voor de zomer hebben we natuurlijk ook weer allerlei ideeën en een uitbreiding hoort daar bij. De dinerkaart wordt vernieuwd en onze chefs kunnen zich daar volledig in uitleven. “Ik voorspel u: dat wordt smullen!”

Kortom, voor het complete plaatje moet je bij Piet op de Markt zijn! Meer info www.Piet-wijchen.nl en vraagt u naar het magazine in het restaurant.


Dit bericht delen:

Advertenties