Uitgelicht

Gepubliceerd op 11 januari 2018

0

2018 is voor Ninthe met een grote knal begonnen!

  Allereerst nam zij een dansvideo op met de 16-jarige Chantal de Boer (o.a. bekend van tv-programma’s als Junior Dance, So you Think you can dance Next Generation, Superkids, Dance Dance Dance etc.) en daar is onze Wijchense Ninthe van den Berg super trots op. In de zomer van 2015 ging Ninthe naar de finale van het tv-programma Junior Dance en zag daar de toen 13-jarige Chantal winnen. Wat Chantal kon, dat wilde Ninthe ook! Twee maanden later ging Ninthe naar haar allereerste dansworkshop en liep daar Chantal tegen het lijf; haar dag kon niet meer stuk! Nu, twee jaar later, hebben de meiden samen een dansvideo gemaakt met een choreo van Sergio Reis. Benieuwd naar het resultaat? Kijk hier!

  Een paar dagen later stond de volgende gave ervaring voor de deur. Ninthe werd in de kerstvakantie gevraagd of zij mee wilde werken aan een dansvideo die gebruikt wordt voor de nieuwste musical ‘De Tent op z’n Kop’, van het bedrijf ‘Rep en Roer’ van Carlo Boszhard, die musicals maakt voor het basisonderwijs. Zij werd samen met haar trainster Ginny Pauw (bekend van Dance Dance Dance, Vrienden van Amstel Live, Lets Dance etc) en 3 andere dansers enthousiast ontvangen door Carlo Boszhard in Studio Amsterdam. Een superleuke dag en weer een geweldige ervaring rijker!

What’s next?? De 11-jarige Ninthe is alweer met een volgend project bezig, maar daar mag ze voorlopig nog niets over zeggen.

Tags: , , , , ,
Back to Top ↑
  • Touwslagersbaan 2
  • Partners