Druk weekend 11/12 april voor Café De Teersdijk

Van onze redactie
2 april 2015
Het weekend van 11 en 12 april is het druk bij Café De Teersdijk aan de Graafseweg in Wijchen.

Singlecafé voor Wijchen en omgeving

Zaterdagavond  11 april  is er weer een Single-avond in Café “de Teersdijk”. Het is iedere  2de en 4de zaterdagavond singlecafé. De avonden zijn erg gezellig en veel mensen komen telkens weer terug. De ambiance van Café ”de Teersdijk”  is gemoedelijk en laagdrempelig, iedereen moet zich hier thuis voelen. De warmte en sfeervolle aankleding versterkt dat huiselijke gevoel. Voor degene die dat wil, kan er contact gelegd worden, ook kun je gewoon komen voor de gezelligheid om andere mensen te ontmoeten. Er is ook ruimte om gezellig  een dansje te maken. De aanvang is vanaf 20.00 uur. Gratis toegang.

Oldtimerrit op 12 april

Oldtimers (solexen, bromfietsen, scooters, motoren, autos tractoren en vrachtwagens) kunnen weer meedoen aan de 1e Oldtimerrit van 2015. Verzamelen kan vanaf 10.00 uur, vertrek vanaf 11.00 uur. De deelnemers moeten in het bezit zijn van een oldtimer die minimaal 25 jaar oud is, zowel auto's, brommers, vrachtwagens motoren, tractoren zijn welkom. Gastrijders kunnen tegen betaling ook meerijden. Men kan ook komen om de voertuigen te showen en om nader met elkaar kennis te maken. De tocht is beslist geen snelheidsrace. Er is ook een bezemwagen aanwezig.Geïnteresseerden ook nog lid worden van de Oldtimerclub: Teersdijkse Oldtimer Vrienden. Zie ook www.teersdijkse-oldtimervrienden.nl.

Smartlappen- en Levensliederenkoor Teersbemind

Op zondag 12 april is weer een zangavond van Smartlappen- en Levensliederenkoor “Teersbemind”. Om de week op de zondagavond is er een openbare  kooravond, Op zulke avonden zingt “Teersbemind” allerlei smartlappen en levensliederen. Iedereen die van Nederlandstalige muziek houdt,  jong en oud, man en vrouw, is van harte welkom om liederen mee te komen zingen in Café “de Teersdijk”. Als je interesse hebt om lid van ons koor te worden, dan kun je op een kooravond of telefonisch zich aanmelden. De zangavond begint om 20.00 uur. Gratis toegang.

Informatie: 024-6412529. Café “de Teersdijk” Graafseweg 985, 6603 CH Wijchen.

Dit bericht delen:

Advertenties