Evenementen

Gepubliceerd op 30 augustus 2017

0

13 september Inspiratie Beurs door Inspiratiecentrum Kaatje

  In ’t Mozaïek vindt op woensdag 13 september alweer de 3e editie plaats van de Beurs waar Spiritualiteit, Gezondheid, Welzijn & Beauty centraal staan.
Vanaf 19.00u tot 22.30u is iedereen welkom en kan men zich laten inspireren aan de Campuslaan 6 in Wijchen.
De 53-jarige Karin van Koppen (organisator en eigenaresse van Inspiratiecentrum “Kaatje”) is zeer enthousiast over de opzet en groei van deze beurs. “We hebben maar liefst 29 standhouders waar je terecht kunt voor beautytrends, sieraden, mediums, handlezen, workshops, massages, kaartlegging, fotoreading, voeding, coaching, spiritualiteit etc. En de vraag naar spiritualiteit groeit!”, laat Karin vervolgens weten.
  “Er rust duidelijk minder taboe op, het is beslist niet zweverig en mensen hebben naar mijn ervaring baat bij deze vorm van “welzijn”. Het mooie is dat er op deze beurs voor iedereen wel een passende vorm van welzijn wordt aangeboden. Iedereen verdient ontspanning en welzijn. Dus laat je heerlijk inspireren 13 september!”
Speciaal voor deze avond stelt Reisbureau VakantieXperts van Rob Schilten 2 reischeques t.w.v. 150 euro ter beschikking! Eén reischeque wordt op 13 september aan het Ronald McDonald-huis in Nijmegen aangeboden. Terwijl de andere reischeque om 22.00 uur verloot wordt onder de aanwezige deelnemende gasten! “We gaan er een fantastische avond van maken!” laat Karin tot slot weten. Maar ze heeft nog een verrassing, want onder de lezers die dit bericht delen via Facebook geeft ze een gratis ontspanningsbindweefselmassage  t.w.v. 35 euro cadeau! Eveneens op woensdag 13 september wordt de aanwezige winnaar hiervan bekendgemaakt!
De entree van de Inspiratie Beurs is 5 euro en de kaarten zijn aan de deur te verkrijgen en tevens te bestellen via luukkarin@gmail.com of  bel 06-55117864.

Tags: , , , , , , ,
Back to Top ↑
  • Advertentie-banner
  • Partners