Ondernemers

Gepubliceerd op 10 januari 2019

1-jarig jubileum Hondentrimsalon Walbroek

  Sinds januari 2018 is Ivonne Walraven gestart met haar eigen hondentrimsalon. “Mijn liefde voor honden deed me besluiten om de trimsalon te openen. Ik vind het prettig om honden goed te verzorgen want dat doe ik ook met mijn eigen honden Diesel en Takkie!”

 

Bij Hondentrimsalon Walbroek kunt u uw hond laten: 1. Wassen & drogen. 2. Knippen. 3. Plukken.

  Voorafgaand aan elke knipbeurt worden de honden gewassen in een heerlijk bad met een speciale hondenshampoo. Met een was- en blaasmethode wordt de hond daarna ontwold. Deze methode helpt de hond door de rui waardoor u aanzienlijk minder haren in huis heeft. Een volledige was- en knipbeurt duurt gemiddeld 1 tot 2 uur voor de kleinere rassen. Ivonne is in het bezit van het vakdiploma hondentrimmer.

  “Wellicht is het een handige tip om uw puppy al snel te laten wennen om naar de trimsalon te komen. Een hond past zich op jonge leeftijd makkelijker aan waardoor hij zich sneller op zijn gemak zal voelen. Door dit op jonge leeftijd te leren kan hij later extra genieten van zijn spa-behandeling. Ik knuffel en verwen de honden met alle plezier. dat zou u toch ook willen?!”

  Trimsalon Walbroek www.trimsalonwalbroek.nl, Heumenseweg 83A, tel. 0651852817, info@trimsalonwalbroek.nl

Tags: , , ,
Naar boven ↑
  • Herckenrath fietsplaza
  • Partners